search

Internationale congressen

European Society of Hypertension

32E EUROPESE BIJEENKOMST OVER HYPERTENSIE EN CARDIOVASCULAIRE BESCHERMING

23-26 juni 2023 – Milaan, Italië

MiCo - Conferentiecentrum van Milaan

Na de succesvolle ervaring van de hybride ESH 2022-bijeenkomst, heeft ESH besloten om in 2023 opnieuw een hybride bijeenkomst te houden, om tegemoet te komen aan de behoeften van internationale afgevaardigden en tegelijkertijd een ESH-congreservaring op locatie te bieden aan degenen die in persoon. In tijden van onzekerheid is deze aanpak zeer effectief gebleken bij het bedienen van onze internationale aanwezigheid. Ongeacht uw tijdzone, we heten ze u van harte welkom om deel te nemen aan weer een spannende jaarlijkse bijeenkomst.

Summerschool ESH

De ESH Summer Schools bieden deelnemers een geweldige kans om meer te leren over hypertensie en aanverwante ziekten, om nieuwe vrienden te maken en om te communiceren met andere studenten en docenten.

Wie komen hiervoor in aanmerking?

De ESH Summer School is een once-in-a-lifetime evenement, wat betekent dat elke deelnemer de cursus maar één keer in zijn/haar leven kan volgen. Hoewel er geen specifieke leeftijdsgrens is, verdienen jongere kandidaten die sterk toegewijd zijn aan hypertensie de voorkeur. De deelnemers moeten worden voorgedragen door hun Nationale hypertensie vereniging.

De ESH Hypertension Summer School brengt een echt internationale faculteit samen, biedt de unieke kans om de fellows bloot te stellen aan uitstekende lokale sprekers en heeft een nieuw format ontwikkeld dat levendige interacties tussen deelnemers en de ESH-faculteit ondersteunt.

Interesse voor deelname aan de summerschool? Meld je aan via het bestuur van de NHV.

Post European Society of Hypertension (ESH)

Op de website van de ESH kunt u de komende meetings in Europa vinden.

ESC meeting

ESC-congres 2023

vrijdag 25 augustus - maandag 28 augustus 2023

Amsterdam, Nederland

Op het ESC-congres 2023 bundelen we onze krachten om het hart te beschermen en creëren we de toekomst van de cardiologie – een toekomst waarin alles mogelijk is.

Door het ESC-congres bij te wonen, krijgt u de kans om verbinding te maken, nieuwe perspectieven op te doen en synergieën te creëren met de wereldwijde cardiologiegemeenschap. Het zijn echt vier dagen die ertoe doen.