search

Internationale congressen

European Society of Hypertension

Athene, 17 - 20 juni 2022 -

Deze 2022 editie van het jaarlijkse congres is het eerste ESH Hybride congres en biedt de mogelijkheid van zowel digitaal als fysieke deelname. De bijeenkomst vestigt de aandacht op "Hypertensie en gerelateerde" comorbiditeiten” waaronder diabetes mellitus, coronaire hartziekte, beroerte en hartfalen. In dat opzicht streven we ernaar om een bijeenkomst te geven voor uw klinische praktijk ter ondersteuning van een optimale behandeling van de hypertensieve cardiovasculaire patiënt.

Het wetenschappelijke programma bestaat uit meerdere State-of-the-Art Lezingen, Debatten en Ronde Tafels, en Live Cases over vraagstukken van grote huidige klinische interesse.

De ESH-bijeenkomst wordt gehouden in het Megaron Athens International Conference Center, gelegen in het stadscentrum van Athene. link naar ESH congres.

Summerschool ESH

Nieuwe locatie en datum volgen nog De summerschool wordt georganiseerd en gesponsord door de European Society of Hypertension en is bedoeld voor jonge hypertensiespecialisten die toegewijd zijn aan basaal wetenschappelijk onderzoek of klinisch onderzoek. Alhoewel er geen leeftijdslimiet is, is er een voorkeur voor kandidaten jonger dan 40 jaar. Aan de ESH Summer School kan slechts eenmalig worden deelgenomen. Link naar Summerschool.

Post European Society of Hypertension (ESH)

Op de website van de ESH kunt u de komende meetings in Europa vinden.

Link naar upcoming events ESH.

ESC meeting

Het ESC congres zal in 2022 plaatsvinden van 26 tot 29 augustus in Barcelona. Link